20090318

Grave Maker Greek tour, 28-30 March 2009
Angry, Young & Poor series vol.IV
{World's Appreciated Kitsch & friends}
We proudly present the first Grave Maker tour in Greece!
The dates are:
28/3 - University Campus / Komotini
29/3 - AN Club / Athens
30/3 - Methexis Bar / Volos

For the complete line up you can check the list on the right of this page, featuring all the upcoming live shows. Or you can simply click on the poster to enlarge it and have a look!
Moreover, the show in Athens is under Angry, Young & Poor series vol.IV and features one more great foreign band, Good Reason from Slovakia!
Here's the press release, only in Greek language, though:

Η 4η συνέχεια του Angry, Young & Poor series είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στο γνωστό σε όλους μας ΑΝ Club στην πόλη της Αθήνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009.

Το Angry, Young & Poor είναι μια σειρά από shows που σκοπό έχουν να αναδείξουν και να στηρίξουν την underground hardcore / punk σκηνή της χώρας μας, φιλοξενώντας επίσης κάθε φορά 2 συγκροτήματα από την Ευρώπη.

Στα 3 προηγούμενα fests συμμετείχαν οι: Strength (Germany), To The Embers (Italy), True Believers (France), Straight Opposition (Italy), Not Found (Italy), Bullfight (Germany) καθώς και οι locals Fall Of Man, Eternal Hated, No Way Out, Human Battle, B.L.E.E.D, Day Oof, Fall In The Edge, Die Without και Τοξικά Απόβλητα.

Το 4ο μέρος της σειράς θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μάρτη στο κέντρο της Αθήνας, στο ΑΝ Club και για πρώτη φορά θα συμμετέχουν 5 μπάντες από όλο το φάσμα της hardcore / punk / metalcore σκηνής. Όλες τους παίζουν για πρώτη φορά σε show της Worlds Appreciated Kitsch και αυτό είναι μια ιδιαιτερότητα που καθιστά το συγκεκριμένο festmust see”!

Αναλυτικά:

Οι Grave Maker από τον Καναδά εμφανίζονται στην Αθήνα στα πλαίσια της 2μηνης πανευρωπαϊκής τους περιοδείας, που θα κάνει και 3 στάσεις στην χώρα μας (θα παίξουν σε Κομοτηνή και Βόλο, επίσης). Θεωρούνται επάξια ως μια από τις καλύτερες ανερχόμενες hardcore / punk μπάντες, έχοντας περιοδεύσει με συγκροτήματα όπως οι Comeback Kid, μεταξύ άλλων. Ο νέος τους δίσκος “Bury Me At Sea” κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις σε Καναδά, Αμερική και Ευρώπη, από τις εταιρίες Think Fast! Records, Smallman Records και Dead End Records. Όσοι αρέσκεστε στο straight forward μοντέρνο hardcore δεν πρέπει να τους χάσετε με τίποτα…

www.myspace.com/gravemaker

Οι Good Reason είναι η πρώτη punk rock / hardcore μπάντα από την Σλοβακία που παίζει στην χώρα μας! Μας έρχονται από την Μπρατισλάβα και θα εμφανιστούν μόνο για μια βραδιά στην Ελλάδα, στα πλαίσια και αυτοί του ευρωπαϊκού τους tour. Το CD τους “Age Of Reason” κυκλοφορεί από την Γερμανική Bret Hard Records, ενώ σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και το νέο τους EP! Το στυλ τους είναι πιο κοντά σε μπάντες όπως οι NOFX, Good Riddance, Belvedere και Ignite, οπότε οι λάτρεις του μελωδικού punk rock / hardcore ας σπεύσουν!

www.myspace.com/goodreasonband

Οι Earth Of Distrust από την Αθήνα είναι ίσως η πιο «πειραματική» μπάντα που έχει παίξει ποτέ σε Angry, Young & Poor fest! Ο ήχος τους άλλοτε θυμίζει stoner και Kyuss, άλλοτε μεταλλίζει επικίνδυνα και άλλοτε φλερτάρει με το hardcore / punk. Το σίγουρο είναι πως αν σας αρέσουν οι Neurosis, Integrity, Soundgarden, Iron Monkey και Disrupt, θα σας αρέσουν και οι Earth Of Distrust. Το πρώτο τους demo είχε πάρει τον καθόλα τιμητικό τίτλο του “demo του μήνα” στο περιοδικό Metal Hammer, ενώ σύντομα κυκλοφορεί και το debut full length τους.

www.myspace.com/earthofdistrust

Οι Ποιότητα μας έρχονται από την Λάρισα και είναι μια από τις σπάνιες φορές που εμφανίζονται στην Αθήνα, αν και local heroes στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας! Παίζουν punk rock με ελληνικό στίχο εδώ και περίπου μια 10ετία, ενώ τώρα τελευταία εμπλούτισαν τον ήχο τους με emo και hardcore / metal στοιχεία. Αν είστε σε φάση να ακούσετε για κορίτσια, bmx, έρωτες και αλητείες τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά! Τα λόγια είναι περιττά, όποιος ξέρει, ξέρει!

www.myspace.com/piotita

Οι I Want You Dead από την Πάτρα είναι μια ολοκαίνουρια μπάντα, αν και κάποια από τα μέλη της ήταν και είναι ενεργά στην hardcore / punk / metal σκηνή (βλέπε Revolting Breed και The Oilers). Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην Αθήνα και συνολικά η 3η τους συναυλία, ενώ συμμετέχουν σε όλο το Greek tour παρέα με τους Grave Maker. Το στυλ τους φέρνει πιο πολύ σε NYHC με στοιχεία από Madball και επιρροές από Terror, Warzone και τα συναφή. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα κάτι και δυστυχώς δεν έχουν κάποιο site, οπότε ελάτε να τους ακούσετε από κοντά, ζωντανά!


AN Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα

Είσοδος: 8 euros

Doors Open: 20.30

1st band: 21.00

Χορηγοί Επικοινωνίας:

The Spot.gr

Metaleagle.com

Metalzone.gr

Για περισσότερες πληροφορίες / επικοινωνία:

E/ hxf_prodaxionz@yahoo.com

M/ ww.myspace.com/keepitrealhc

B/ www.wakhc.blogspot.com