20090425

THIS IS A STANDOFF
27.04.2009
AN Club / Athens

Ένα ιδιαίτερο punk rock show θα λάβει χώρα στο ΑΝ Club την Δευτέρα 27 Απρίλη…

Οι This Is A Standoff από τον Καναδά επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα για ένα και μοναδικό show.

Για όσους δεν έχουν προηγούμενη επαφή με το συγκρότημα, οι This Is A Standoff είναι - στην ουσία – η μετεξέλιξη ενός από τα ιστορικότερα punk rock groups του Καναδά, των Belvedere.

Δημιουργήθηκαν από 2 μέλη τους (τον Steve και τον Graham) αμέσως μετά την διάλυση των Belvedere το 2005, ενώ το 2006 το line up τους «έδεσε» με την προσθήκη του John (Forty Cent Fix) και του Corey (Deville, Inventing The Wheel).

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το 2ο full length τους με τίτλο “Be Disappointed”, το οποίο ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Αυτό τον καιρό περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Groezrock, ενώ αμέσως μετά την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία θα συμμετάσχουν σε ένα tour με τους Death By Stereo και τους Strung Out, στην Αμερική!

www.myspace.com/thisisastandoff

Μαζί με τους This Is A Standoff θα μοιραστούν την σκηνή 3 από τις καλύτερες punk rock μπάντες της χώρας μας:

Οι XLOS από την Αθήνα είναι ήδη γνωστοί στην σκηνή για τα χαοτικά τους shows! Κάθε φορά που εμφανίζονται ζωντανά (δυστυχώς σπάνια) γίνεται και ένα μεγάλο party. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το “3 songs to salvation” στο γνώριμο μελωδικό punk rock / hardcore / ska ύφος τους.

www.myspace.com/xlosextralargeonsound

Οι Day Oof είναι άλλη μια αξιόλογη punk rock μπάντα της Αθήνας. Το νέο τους CD κυκλοφόρησε από την Cannonball Records και έχει τίτλο “Something To Clean Up Your Butt With”…! Αν σας αρέσει το τεχνικό punk rock, επηρεασμένο από Strung Out και A Wilhelm Scream, μην τους χάσετε!

www.myspace.com/dayoffathens

Οι Funky Monkey έρχονται από την Θεσσαλονίκη και παίζουν μελωδικό Καλιφορνέζικο pop punk rock, επηρεασμένο από Blink 182, No Use For A Name, Good Charlotte και AFI. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα EP με τίτλο “Intertheory” ενώ σύντομα θα είναι έτοιμο και το πρώτο τους full length! Highlight της μέχρι τώρα πορεία τους η εμφάνισή τους στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»…

www.myspace.com/funkymonkeytheband08


AN Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα

Είσοδος: 15 euros

Doors Open: 21.00 / 1st band: 21.30

http://www.myspace.com/aristeos
http://www.myspace.com/xjimvx
http://www.myspace.com/keepitrealhc