20091215




Η World’s Appreciated Kitsch παρουσιάζει:

POSITIVELY POSITIVE HARDCORE FEST 3

ΑΝ Club | Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Το Positively Positive Hardcore Fest είναι μαζί σας για 3η συνεχή χρονιά, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2007 και λαμβάνει χώρα το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου κάθε χρόνο. Σκοπός του Positively Positive Hardcore Fest είναι να αναδείξει την hardcore / punk σκηνή της χώρας μας με την συμμετοχή εγχώριων και ξένων συγκροτημάτων, καθώς και την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερου κοινού, μέσω της λογικής τιμής του εισιτηρίου. Στην προσπάθεια αυτή θα χαιρόμασταν να σας έχουμε όλους αρωγούς. Τη φετινή χρονιά στο fest θα συμμετέχουν οι Taste The Floor από την Ιταλία, μια από τις πιο ανερχόμενες μπάντες της Δυτικής Ευρώπης, παρέα με 4 από τα καλύτερα νέα ελληνικά hardcore / punk συγκροτήματα.

Be there or be square.


TASTE THE FLOOR:

Οι Taste The Floor έρχονται από την Ρώμη της γειτονικής Ιταλίας και θα επισκεφτούν την Αθήνα για ένα και μοναδικό show, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής Ευρωπαϊκής περιοδείας τους.

Δημιουργηθήκαν το 2003 και από τότε έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν 2 mini CDs καθώς και ένα full length δίσκο πριν λίγους μήνες (με την βοήθεια μάλιστα της Worlds Appreciated Kitsch Records). Το στυλ τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως γρήγορο μα συνάμα τεχνικό hardcore / punk / thrash στην φάση των What Happens Next?, Scholastic Death, Vitamin X, DS 13 και Bones Brigade, καθώς και επιρροές από τα 80s.

Έχουν περιοδεύσει αρκετές φορές στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Municipal Waste, The Unseen, Vitamin X, Strength Approach, Payback και Death Is Not Glamorous.

Tα shows που δίνουν είναι γεμάτα ενέργεια και πάθος.

Hardcore good times / high fives! Don’t miss this.

Url: www.myspace.com/tastethefloor


DO SOMETHING NOW!:

Οι Do Something Now! γεννήθηκαν από τις στάχτες των Smashed On A Race και Disharmonic στα τέλη του περασμένου Μάη. Από τότε έχουν καταφέρει να παίξουν 4 shows με αποκορύφωμα την support εμφάνισή τους στα lives των Death By Stereo σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν shows σε Κατερίνη, Λάρισα και Αθήνα, καθώς και η ηχογράφηση της πρώτης τους κυκλοφορίας στις αρχές του 2010. Η μουσική τους περιγράφεται ως hardcore / punk με dirty rocknroll στοιχεία και ‘τεχνικά’ μέρη, με επιρροές που ποικίλλουν από τους Black Flag ως τους Isis.

Url: www.myspace.com/dosthnow


I WANT YOU DEAD:

Οι I Want You Dead, με έδρα την Πάτρα, αποτελούνται από πρώην μέλη των Oilers και Revolting Breed, και στον ένα χρόνο παρουσίας τους στην σκηνή έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα, Πάτρα και Κομοτηνή. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους full length που θα περιέχει κομμάτια ‘σκοτεινού’ μεταλλικού hardcore (όχι metalcore) σε φάση Integrity / Holy Terror, καθώς και πιο straight επιρροές, όπως Slapshot και Terror, τους οποίους διασκευάζουν άλλωστε.

Url: www.myspace.com/iwantyoudeadhc


AGAINST ALL ODDS:

Μια από τις ήδη καθιερωμένες μπάντες στην εγχώρια hardcore / punk σκηνή, παρά τα μόλις 2 χρόνια παρουσίας τους, θα συμμετάσχει επίσης στο Positively Positive Hardcore Fest 3.

Έχουν παίξει support σε συγκροτήματα όπως οι Settle The Score, Evil Conduct και Death By Stereo, ενώ πριν το καλοκαίρι του 2009 κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους mini CD με τίτλο ‘Just For Tonight’, σε hardcore / street punk ύφος, επηρεασμένο από Agnostic Front, Warzone, Slapshot και Blood For Blood.

Url: www.myspace.com/againstalloddsgr


INHUMAN POISON:

Μια ολοκαίνουρια μπάντα στο πρώτο τους show ever!

Με μέλη των Human Battle και B.L.E.E.D. θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο κοινό παίζοντας ένα μίγμα από old school hardcore με metal και crust επιρροές. Κάποιοι που έχουν παρακολουθήσει τις πρόβες τους μας προϊδεάζουν για ένα πολύ καλό μίγμα από Tragedy, Propagandhi και Comeback Kid

Url: δεν υπάρχει κάποιο site των παιδιών διαθέσιμο, ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά!


Διοργάνωση:

WORLD’S APPRECIATED KITSCH

e-mail: hxf_prodaxionz@yahoo.com

blog: www.wakhc.blogspot.com

myspace: www.myspace.com/keepitrealhc

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και το fest αρχίζει –αυστηρά- στις 21.30.

Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει κράτηση μπορεί να απευθυνθεί στους παραπάνω διαδικτυακούς τόπους.